Effectief communiceren

Van 25 juni 2020 09:00 tot 26 juni 2020 17:00

Bij SBI Formaat

https://www.sbiformaat.nl/training/effectief-communiceren/

Categorieën: Training


Het OR-werk staat of valt met communicatie. Ook al is jouw advies of bijdrage inhoudelijk perfect, dan heb je nog geen garantie voor succes. De wijze waarop je het communiceert is zeker zo belangrijk.

Tijdens deze training van SBI Formaat leer je meer over de wijze waarop jij en jouw ondernemingsraad (OR) communiceert, wat dit oplevert of kost en hoe je dit kunt veranderen. Je krijgt inzicht in de verschillende rollen, die je zelf inneemt in de communicatie, welke jouw voorkeursrol is en wat dit betekent voor jouw resultaten en die van de OR. Na deze analyse leer je hoe je vaste communicatiepatronen kunt doorbreken en op een andere manier kunt communiceren. Hierdoor verbetert jouw samenwerking met andere OR-leden, directie of achterban en neemt de mogelijkheid om succes te boeken toe. Ook zeer bruikbaar buiten het OR-werk!

Inhoud

Werkvormen

Korte theoretische inleidingen en veel oefeningen aan de hand van casussen. Je kunt (indien gewenst) gebruik maken van eigen casussen om inzicht te krijgen en te ondervinden hoe je uit de vaste communicatiepatronen kunt stappen.

Doelstellingen

‘Stap uit vaste communicatiepatronen en neem de regie in eigen hand!’

Certificaat

In deze cursus werk je aan de competenties ‘levelvaardigheid’ en ‘samenwerken’. Na afloop van deze training ontvang je een certificaat voor deelname waarop de bijbehorende competenties staan.