Skip to main content

Webinar "De toekomst van werk, de digitale transformatie" (Canceled)

Van 02 juni 2021 10:00 tot 12:00

Digitale ontwikkelingen voorspellen een tsunami van veranderingen voor werk en organisaties. Schattingen over de gevolgen variëren, maar over het algemeen wordt er vanuit gegaan dat zeker de helft van werkzaamheden in organisaties zal veranderen, en daarmee heel veel banen, en dat één op de twintig banen zal verdwijnen. De horizon van die verwachtingen is vijf jaar.

Als er zoveel verandert en op zo korte termijn, hoe praten ondernemingsraad en bestuurder daar dan over? En welke initiatieven neemt de ondernemingsraad?

NVMz organiseert samen met aansprekende bedrijven als Albert Heijn, Máxima Medisch Centrum en WissemaGroup een webinar met antwoorden op deze vragen. Naast de resultaten van het onderzoek van WissemaGroup over dit heel actuele thema hoor je verhalen uit de praktijk en krijg je handvatten om zelf mee aan de slag te gaan.

Het programma:
• Introductie: "De digitale transformatie verandert werk, de organisatie en zelfs het business model"
• Resultaten van het onderzoek "Digitale Transformatie & Medezeggenschap: Werk aan de winkel!"
• Praktijkverhaal van Albert Heijn door Tineke de Roo
• Praktijkverhaal van Máxima Medisch Centrum door Francisca Tanis
• Handvatten voor de ondernemingsraad

Opgeven voor deelname aan het webinar kan via een email naar dit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie over wat WissemaGroup op het gebied van Digitale Transformatie voor je kan betekenen vind je op de site van WissemaGroup.