Skip to main content

Webinar: Hoe agendeert de ondernemingsraad de digitale storm?' (Canceled)

Van 31 maart 2022 10:00 tot 12:00
Bij Online

 

Webinar: 'Hoe agendeert de ondernemingsraad de digitale storm?'

Digitalisering en digitale transformatie veranderen organisaties in rap tempo. Corona versnelt de veranderingen. Meer dan veranderingen van voorheen raakt de digitale transformatie de organisatie in allerlei verschillende facetten. Het gaat bijvoorbeeld tegelijkertijd om werkprocessen, werk, structuur, businessmodel, dataveiligheid en medewerkersvolgsystemen. Bij een nieuw HR-systeem gaat het om de gegevens die over medewerkers worden opgeslagen, wie daar toegang toe heeft, wat er met de data gedaan wordt en of morele en ethische aspecten daarbij goed zijn afgewogen. En passen alle afspraken uit de cao wel in dat systeem?


 Heel veel om als OR op te letten: Hoe agendeert de OR de digitale storm?

SBI Formaat en WissemaGroup organiseren op 31 maart een webinar om de OR op weg te helpen. We geven een impressie waar digitalisering en de digitale transformatie de organisatie gaan veranderen en handvatten voor de OR om op het juiste moment de juiste vragen te stellen, de juiste onderwerpen te agenderen.

Programma webinar (10.00 uur – 12.00 uur):

  • Introductie over digitalisering, digitale transformatie en de rol van de OR;
  • Praktijkverhaal van een ondernemingsraad;
  • Uitkomsten van het onderzoek ‘Hoe digitaal is de ondernemingsraad?’ en handvatten en tips voor de OR.

Inschrijven voor het gratis webinar kan je hier.

Hoe digitaal is de ondernemingsraad?

In het kader van het webinar doen we een onderzoek naar de ‘digitale ondernemingsraad’. Niet alleen de organisatie kan digitaal gaan, de ondernemingsraad ook! De enquête vraagt naar welke digitale hulpmiddelen de ondernemingsraad gebruikt en hoe deze de ondernemingsraad vooruit helpen.

Tijdens het webinar komen de resultaten aan bod. Je kunt de uitkomsten ook via e-mail ontvangen.

Help ons bij het onderzoek en vul de enquête in.