Skip to main content

Opening maand van de medezeggenschap - Bijeenkomt mens, maatschappij en medezeggenschap: van kennis naar praktijk

Van 02 november 2023 14:00 tot 16:30

De maatschappelijke opgaven waar we voor staan lijken almaar groter te worden en werken door tot op de werkvloer. Medezeggenschap kan een cruciale rol vervullen in de route naar bijvoorbeeld een (nog) inclusievere werkorganisatie of het bereiken van veilige werkomstandigheden. Ook digitalisering speelt een wezenlijke rol, waar liggen hier de kansen en bedreigingen? Hoe ga je daar concreet binnen de organisatie mee aan de slag? Wat is hiervoor nodig en wat vragen we van elkaar?

Kortom: vind je het als or, bestuurder of commissaris/toezichthouder belangrijk om samen op te trekken in het vervullen van je maatschappelijke rol?


Doe dan op 2 november 2023 van 14.00 tot 16.30 uur mee tijdens de opening van de Maand van de Medezeggenschap bij de SER in Den Haag. Tijdens deze middag ervaar je hoe je met de juiste inzet van tools mooie stappen kunt zetten in het bereiken van bijvoorbeeld een veilige, digitaal fitte en nóg inclusievere organisatie. We onthullen hoe je optimaal samenwerkt en wat de valkuilen zijn.

Meld je hier aan!

Programma
Demissionair minister Karien van Gennip opent samen met Ruben Houweling (voorzitter CBM), Jaap Jongejan (voorzitter BVMZ) en Shirley Mathoera (voorzitter NVMZ) de Maand van de Medezeggenschap. Na het plenaire gedeelte kun je deelnemen aan vier inhoudelijke, interactieve sessies. Tijdens de sessies doe je inspiratie op en krijg je handvatten aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden. Tot slot is er een plenaire terugkoppeling inclusief borrel.

Bekijk hier de deelsessies

Aanmelden
Het evenement is uitsluitend bedoeld voor or-leden, medezeggenschapsprofessionals, trainers, bestuurders, toezichthouders en HR-managers. Meld je vooraf aan via bovenstaande aanmeldknop. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. Aanmelden kan tot 26 oktober 2023.