Skip to main content

MZ maand: Bureau Zuidema & De Voort Advocaten

In november 2022 werden Zuidema Personeelsmanagement & Medezeggenschap en De Voort Advocaten-Mediators voor het tweede jaar op rij door (centrale) ondernemingsraden verkozen tot Partner of Choice. Reden genoeg voor De Voort en Zuidema om dit jaar in het kader van de Maand van de Medezeggenschap een gezamenlijke bijeenkomst voor (centrale) ondernemingsraden te organiseren.

Aan de hand van twee actuele case-studies gaan we interactief met deelnemers ‘de diepte in’. Het gaat daarbij om ingrijpende reorganisaties en om complexe adviesprocessen bij ‘doorontwikkeling’. Onder meer in de vorm van break-out sessies leveren de deelnemers een actieve bijdrage.

Wanneer             dinsdag 14 november 2023

Waar                    kantoor De Voort (Prof. Cobbenhagenlaan 75, 5037 DB Tilburg)

Programma       13.30 uur inloop met thee/koffie 

                                14.00 uur aanvang programma

                                15.15 uur korte pauze

                                15.30 uur hervatting programma

                                17.00 uur aangeklede borrel

Deelname is gratis.[1] Aanmelden kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Per ondernemingsraad kunnen maximaal 2 personen inschrijven. Het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er snel bij!

Aan het evenement zijn kosten verbonden. Mocht je zijn ingeschreven maar onverhoopt verhinderd zijn, laat dat dan tijdig weten, dan kunnen we nog een ander uitnodigen.