Skip to main content

MZ Live! (Canceled)

Van 24 september 2020 09:30 tot 25 september 2020 17:00
Categorieën: Training, Webinar

Kom en ervaar deze unieke dagen gevuld met kennis en wij laten je zien dat leren leuk is! Voor iedereen die zich wil ontwikkelen in de medezeggenschap. Vanuit je eigen locatie ervaar je MZ Live! Je kunt gedurende de dagen in- en uitloggen waar en wanneer het jou uitkomt. Wij bieden deze 2 dagen een ruim aanbod van workshops aan op diverse thema’s. De workshops zijn bedoeld om kennis te maken of te verdiepen, voor elk niveau hebben wij een op maat gemaakt aanbod. De thema’s zijn gebaseerd op onderwerpen die ongetwijfeld het komende jaar ook bij jouw organisatie spelen.

Voor OR leden, medezeggenschappers, bestuurders, HR/ARBO-functionarissen, managers en alle participerende medewerkers van organisaties die gaan voor team- en individuele ontwikkeling en de ontwikkeling van de medezeggenschap en de organisatie in het geheel.

Praktische informatie

Het online event op 24 en 25 september 2020 is te volgen op een plek waar het jou uitkomt. Op je mobiel, vanuit kantoor of in de tuin, het is allemaal mogelijk met dit online event.

Deelnemersbijdrage

Wij snappen dat de behoeften divers zijn, daarom zullen wij verschillende pakketten aanbieden. De fee die je voor deze dag betaald zal worden gecrediteerd als er het aankomende jaar een training* uit ons uitgebreide programma wordt afgenomen.

  •  Instapprogramma (€ 45,-): 2 workshops
  • Keuzeprogramma (€ 99,-): 6 workshops
  • Unlimited programma (€ 219,-): onbeperkt aantal workshops