Skip to main content
Schijf je hier in voor onze nieuwsbrief:

Vacature NVMz: online redactieVacature NVMz: online redactie

Begin jij in gedachten al te tikken zodra je op social media een interessant artikel over medezeggenschap leest? Plaats je zelf regelmatig interessante info, deel je links over medezeggenschapszaken of lijkt het je leuk om dit te gaan doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De NVMz speelt een centrale rol in het professionaliseren en daarmee versterken van ondernemingsraden in Nederland. Wij bieden een uniek platform waar alle spelers in het OR landschap elkaar vinden, versterken en aanvullen. Om deze rol nog beter in te vullen gaan we onze zichtbaarheid op social media vergroten. Wij gaan namelijk een eigen digitale platform lanceren! Hiervoor zoeken we mensen die het leuk vinden om af en toe teksten te plaatsen, te reageren op discussies, bijdragen te delen in je eigen social media-netwerk – kortom, alles wat een social media kanaal tot een succes maakt. 

Je maakt in deze rol deel uit van de online redactie van NVMz, en je krijgt zo nodig hulp en ondersteuning bij het uitvoeren van deze vrijwilligersfunctie. De tijdsbesteding wordt afgestemd op jouw persoonlijke mogelijkheden.

Interesse? Meer weten? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.