Skip to main content
Schijf je hier in voor onze nieuwsbrief:

Ben/ken jij een bestuurder van een medezeggenschapsplatform: we nodigen jou uit!

Op maandag 14 november wordt na enige tijd weer een informatieve-/netwerkbijeenkomst georganiseerd voor bestuursleden van medezeggenschapsplatforms.  Lees hieronder meer over deze bijeenkomst, vul de enquete in en meld je aan!

Beste medezeggenschapsplatform, 

Het is alweer enige tijd geleden dat we informatieve-/netwerkbijeenkomsten hebben georganiseerd voor bestuursleden van medezeggenschapsplatforms. We hebben min of meer hetzelfde doel, namelijk het bevorderen van de medezeggenschap, maar hoe doen we dat? Waar lopen jullie tegenaan als platform? Wat zijn ‘good practices’ en wat kunnen we van elkaar leren? Wij willen deze bijeenkomsten graag hervatten.

Hierbij nodigen we jullie uit voor een bijeenkomst met medezeggenschapsplatforms.

  • Wanneer: maandag 14 november 2022
  • Tijdstip: ontvangst vanaf 15.00 uur. Programma van 15.30 uur tot 19.00 uur (inclusief een broodmaaltijd met iets warms erbij)
  • Waar: bij de Sociaal-Economische Raad, Bezuidenhoutseweg 60 in Den Haag

Voor het programma willen we graag bij jullie inventariseren welke behoeften er zijn. Willen jullie hiervoor deze korte enquête vóór 1 september invullen? Aanmelden voor de bijeenkomst kan tevens via de enquête.  

Deze bijeenkomst wordt gehouden tijdens de ‘Maand van de Medezeggenschap’. De ‘Maand van de Medezeggenschap’ is er om aandacht te vragen voor de belangrijke positie die medezeggenschap inneemt in vele organisaties. Tijdens deze maand worden door verschillende partijen gratis activiteiten georganiseerd voor iedereen die geïnteresseerd is in medezeggenschap.

Wij kijken alvast uit naar de bijeenkomst! 

Met vriendelijke groet,

Shirley Mathoera

Voorzitter Nederlandse Vereniging voor Medezeggenschap (NVMZ)

Mathi Bouts

Voorzitter Stichting MultiNationale Ondernemingsradenoverleg (MNO)

Marjolein Zomer

Secretaris SER Commissie Bevordering Medezeggenschap (CBM)