Skip to main content
Schijf je hier in voor onze nieuwsbrief:

November MZ maand van start!

Het is zover! Het is november en daarmee start de November MZ-maand. Ook dit jaar zijn er weer allerlei interessante activiteiten.

Zo zijn er rondetafelgesprekken, webinars, congressen en nog veel meer. We noemen er een paar: op 15 november is een webinar over tussentijdse verkiezingen, waarin je concrete handvatten geven over hoe tussentijdse verkiezingen sneller kunnen worden gehouden, maar ook wat je eventueel aan werving kan doen om te zorgen dat er voldoende animo is.

Op 28 november is er een inleiding op de Navigatormethode, en een dag later, op 29 november kun je aansluiten bijOrganisch organiseren, hoe houdt de OR greep op vluchtig veranderen?”. Ondernemingsraden geven vaak aan dat het lastig is organisatieveranderingen te volgen bij ‘organisch organiseren’ en ook om negatieve effecten aan te kaarten en om te buigen. Tijdens deze workshop krijg je kennis en praktische handvatten en antwoord op je vragen om meteen aan de slag te gaan. 

Tot slot noemen we nog de workshop “De OR en Psychologische & sociale veiligheid” op 30 november. De rol van de OR bij dit onderwerp is groot, maar het is soms lastig om te bepalen wat je als MZ in praktische zin kunt doen.

Hierboven hebben we een paar activiteiten belicht, maar er is natuurlijk veel meer… kijkt op November MZ maand voor de complete lijst, je kunt je hier ook nog voor de verschillende activiteiten inschrijven.